Firma Perić Motors doo generalni je uvoznik i distributer moto opreme Wintex za Srbiju. U našem moto-shopu nudimo kompletan asortiman moto-opreme renomirane marke WINTEX koja pod sloganom "WINTEX designet to protect" posluje još od 1980. godine.

WINTEX kao proizvođač moto-opreme stoji iza svog kvaliteta, sigurnosti, fleksibilnosti i inovacija. Cilj produkcije ove opreme je prvenstveno zaštita motociklista kako profesionalnih vozača tako i svakodnevnih rekreativaca.

Našim kupcima takođe nudimo mogućnost popravke i prepravke naše moto-opreme. U slucaju pada ili oštećenja opreme Wintex fabrika mogućava reparaciju oštećenih delova i vraćanje u prvobitno stanje. U slučaju da ste imali pad i da je vaš kombinezon ili neki drugi deo opreme oštećen potrebno je da donesete oštećeni proizvod kod na i mi ćemo ga poslati u fabriku na reparaciju.

Uz svaki kupljeni artikal kod nas ćete dobiti fiskalni račun i garanciju za svu našu robu. Našim kupcima nudimo odloženo plaćanje čekovima građana, platnim karticama itd.

Možete nas posetiti u našem maloprodajnom objektu svakog dana sem nedelje od 09-18 h. Moto Šop se nalazi na adresi Kragujevačka bb u Batočini, na magistrali Batočina - Kragujevac, 3km od naplatne rampe Batočina.